eSafety Label SILVER ETİKETİ ALDIK

OKULUMUZ eSafety Label SILVER ETİKETİ ALMAYA HAK KAZANDI.

22.01.2023 172

eSafety Label, öğretme ve öğrenme deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı amaçlayan, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir.

eSafety Label web sitesi, söz konusu olduğunda öğretmenler, okul müdürleri ve BİT yöneticileri için tek adres olmayı amaçlamaktadır.

• okullarının çevrimiçi güvenliğini değerlendirme
  • iyileştirmek ve güçlendirmek için harekete geçmek
  • akranları arasında en iyi uygulamaları paylaşmak

eSafety Etiket Topluluğu sayesinde okullar kendi çevrimiçi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirebilir.

eSafety Etiket Topluluğu, 38 ülkeden yaklaşık 4.000 öğretmen ve irtibat noktalarından (Eğitim Bakanlıkları, üniversiteler, Daha Güvenli İnternet Merkezleri, vb.) oluşmaktadır!